<The> financial environment - banking, meanings and reactions to the risks in the global plan - Dragomir, Georgeta
Všeobecné úvahy o úlohe finančných faktorov v konfrontácii s rizikami. Liberalizácia finančného sektora - predpoklady a účinky. Vzájomné prepojenie medzi systémovým rizikom a spoluzodpovednosťou bánk. Závery a riešenia pre súčasnosť.