Vertikála výroby mlieka v SR po vstupe do EÚ - Grznár, Miroslav
Analýza faktorov, ktoré ovplyvňujú vzťahy vo vertikále výroby mlieka a mliečnych produktov a možnosti realizácie slovenských mliečnych produktov na trhoch EÚ.