Dilema štandardizácie a diferenciácie v medzinárodnom marketingu - Sršňová, Jana
Definovanie a osobitosti medzinárodného marketingu. Štandardizácia verzus diferenciácia v medzinárodnom marketingu. Faktory ovplyvňujúce stratégie štandardizácie a diferenciácie. Motívy podporujúce stratégie štandardizácie a diferenciácie. Výsledky výskumu zameraného na problematiku uplatňovania štandardizácie a diferenciácie na zahraničných trhoch medzinárodne činných priemyselných podnikov SR.