Manažment reverznej logistiky - Brezina, Ivan, 1963-
Reverzná logistika ako nástroj manažmentu. Reverzná logistika na makro a mikroekonomickej úrovni. Legislatíva Európskej únie v oblasti reverznej logistiky. Legislatíva Slovenskej republiky v oblasti reverznej logistiky. Modely reverznej logistiky.