Koncepcia cenovej politiky na rok 2009
Súčasný stav v oblasti cenovej politiky. Koncepcia cenovej politiky do konca roka 2009. Informácia o organizačných útvaroch MF SR, ktoré sa zaoberajú problematikou cien a cenovej kontroly.