Informácia o spolupráci SR s členskými štátmi EÚ pri spoločnom riešení dopadov finančnej a hospodárskej krízy
Rámec aktivít rezortov vlády SR. Postupy v reakcii na krízu finančných systémov. Opatrenia na podporu hospodárskeho rastu. Zameranie spolupráce s krajinami EÚ v nasledujúcom období.