Súčasné ekonomické problémy - Marek, Jiří
Efektívnosť vývoja výrobného procesu. Metóda SWOT, META ws (Meranie Ekonomických a Technologických Aktivít vo výrobe a službách = Measuremnet of Economical and Technologocal Activites in Produktion and Service, META ws). Vstupy a výstupy výrobného procesu pri krízových situáciách. Finančná analýza, cash flow. Výkonnosť organizácie. Identifikácia miery rizík.