Rizika bank plynoucí z poskytnutých bankových záruk - Bučková, Veronika
Ekonomická podstata bankových záruk. Vývoj poskytnutých bankových záruk v Českej republike. Riadenie rizík plyúcich z bankových záruk v Českej republike. Interné predpisy a metódy komerčných bánk pri riadení rizík plynúcich z poskytnutých bankových záruk.