[Projektový manažment] - Marsina, Štefan
Recenzia na publikáciu Projektový manažment. Cieľom učebnice je poskytnúť koncepciu projektového manažmentu, ktorá korešponduje so súčasným stavom poznatkov v tejto oblasti u nás i v zahraničí.