<The> financial aspects of international migrations - chosen problems of remittances - Stadnik, Aleksandra
Migrácia ľudí spojená s migráciou peňazí. Medzinárodné prevody a ich determinanty. Analýza objemu prevodov. Prehľad prevodov (platieb) na začiatku 21. storočia. Význam prevodov a výzvy s nimi spojené.