Antisthenés: Skúmanie jazyka a logické paradoxy - Suvák, Vladislav
Antisthenovo poňatie jazyka. Antisthenove postoje a vymedzenia významov. V antike známe Antisthenove logické paradoxy. Rozdielny spôsob pomenovania vecí. Antisthenove výroky.