Prístupy k zavádzaniu systému Balanced Scorecard v manažérskej teórii a podnikovej praxi na Slovensku - Gavurová, Beáta, 1972-
Prístupy k zavádzaniu systému BSC prezentované v teórii manažmentu. Skúsenosti so zavádzania systému BSC a odporúčania vybraných poradenských a konzultačných spoločností. Výsledky výskumu realizovaného v roku 2008.