Problematika zavedenia spoločného konsolidovaného základu dane z príjmov právnických osôb v Európskej únii - Simonidesová, Jana, 1968-
Modelové situácie zapojenia do Spoločného konsolidovaného daňového základu (CCCTB). Hlavné prínosy. Podmienky zapojenia do konsolidácie. Praktická aplikácia stanovenia spoločného konsolidovaného základu dane z príjmov právnických osôb.