Možnosti využitia informačných technológií v procese získavania znalostí - Dugas, Jaroslav, 1967-
Znalostný reťazec: dáta, informácie, znalosť. Vymedzenie základných pojmov. Znalostný manažment. Komunikačné a informačné technológie a ich využitie. Architektúra podnikových informačných systémov. Faktory ovplyvňujúce úspešnosť implementácie manažérskych informačných systémov.