Cestná nákladná doprava v logistickom reťazci - Slaninková, Jana
Charakteristika dopravy a podmienky jej fungovania v medzinárodnej cestnej nákladnej doprave. Vývoj medzinárodnej cestnej dopravy. Podmienky organizácie Česmadu Slovakia a IRU. Súčasná situácia dopravy na Slovensku .