Komparácia príjmov zo spotrebnej dane z tabakových výrobkov a zo spotrebnej dane z liehu na príjem do štátneho rozpočtu - Válek, Juraj, 1981-
Uplatňovanie ustanovení smernice Rady č. 92/12/EHS. Prispôsobenie sa slovenského daňového systému podmienkam daňového systému Európskej únie. Spotrebná daň z tabakových výrobkov. Podiel spotrebnej dane z tabakových výrobkov na celkových spotrebných daniach (2007 a 2008). Porovnanie vývoja pri zvýšení spotrebnej dane z liehu. Novelizácia zákona o spotrebnej dani z liehu. Podiel spotrebnej dane z liehu na celkových spotrebných daniach (2005 a 2006).