BSC ako manažérsky, merací a komunikačný nástroj - Karabašová, Ľudmila, 1982-
Všeobecné predpoklady komplexného manažérskeho systému a schopnosť implementácie stratégie podnikmi v praxi. Riadenie implementácie stratégie do podniku. Dôležité manažérske nedostatky a bariéry aplikácie stratégie. Možnosti ich prekonania. Význam merania podnikových činností. Ľudské zdroje ako kritický faktor úspechu zavedenia BSC a význam sebariadenia zamestnancov.