Dynamický empirický model kapitálovej štruktúry podnikateľských subjektov - Mikócziová, Jana
Statické empirické modely. Dynamické empirické modely. Dôvody suboptimálnej kapitálovej štruktúry a možnosti približovania sa k optimu. Podstata dynamického modelu. Determinanty optimálnej miery zadlženosti podniku a adjustačnej rýchlosti - nezávislé premenné. Výsledky empirických štúdií.