Proinovačná firemná kultúra - Čimo, Jozef
Firemná kultúra je úzko spätá s inováciami vo firme. Proinovatívne ovzdušie podporuje iniciatívy zamestnancov a manažmentu na inovácie vo firme. Faktory, ktoré na proinovačnú kultúru vplývajú a dôležité kroky a súčasti, ktoré zvyšujú kvalitu inovačného prostredia.