Finančná perspektíva Balanced Scorecard - Hudec, Michal
Systém vyvážených ukazovateľov - Balanced Scorecard (BSC). Spojenie ukazovateľov BSC s jedinou stratégiou. Model Balanced Scorecard. Finančná perspektíva. Interná analýza firmy v rámci finančnej perspektívy BSC. Likvidita firmy. Aktivita firmy. Zadlženosť firmy.