Získavanie údajov o zákazníkoch B2C E-shopu pomocou web analytiky - Hriciga, Andrej
Príspevok stručne rozoberá problematiku kvantifikovateľných údajov o zákazníkoch E-commerce webu, možnosti ich zaznamenania, analýzy a interpretácie. Marketingoví pracovníci E-commerce webu môžu získať relevantné a kvantifikované údaje o svojich zákazníkoch, potencionálnych zákazníkoch a návštevníkoch webu a na základe týchto údajov možu prispôsobovať web a marketingové kampane pre dosahovanie vyšších príjmov.