E-learning súčasný stav a perspektívy využívania technológií - Pomffyová, Mária
Vymedzenie elektronického vzdelávania. Podoby e-Learningu. Reálny stav, náklady a efektivita e-Learningu. Poznanie vlastných vedomostí, zručností a postojov k potrebe samovzdelávania. Výhody nových foriem vzdelávania a e-learningu. Dôvody potreby reforiem vzdelávania na vzdelávacích inštitúciách. Univerzity a ich prístup k e-Learningu. Výhody a nevýhody e-Learningu. Perspektívy. e-Learning a virtuálne univerzity v zahraničí.