Domácka práca a telepráca - východisko počas krízy ? - Voštenáková, Zuzana
Teleworking - domácka práca. Zákonník práce a ustanovenia paragrafu 52. Legislatívne možnosti a prax. Alternatívne formy zamestnania na Slovensku a v Európskej únii. Vhodné a nevhodné odvetvia aplikácie teleworkingu. Motivácia pre firmy a zamestnancov. Kľúčové koncepty a situácie.