Reportovanie správ o udržateľnom rozvoji - Smernice GRI - Global Reporting Iniciative - Chomová, Katarína, 1983-
Smernice GRI slúžia na zachytenie sociálnych a ekologických aktivít firmy a poskytujú vierohodný a spoľahlivý rámec, ktorý sa môže aplikovať v organizáciách rôznej veľkosti, rôznych sektorov alebo lokalít. V príspevku sú popísané princípy písania správ prostredníctvom týchto smerníc ako i oblastí, v ktorých sa reportovanie uskutočňuje.