CGE modelovanie v odvetví železničnej dopravy - Domonkos, Tomáš
Analýza vplyvu zvýšenia konečnej spotreby domácností po službách železničnej dopravy a zvýšeniu subvencií do odvetvia železničnej dopravy na vybrané makroekonomické ukazovatele pomocou otvoreného komparatívno-statického CGE modelu. Základné princípy modelu všeobecnej vypočítateľnej rovnováhy.