Ako eliminovať možné riziká spojené s prepúšťaním - Svobodová, Lenka
Zmiernenie negatívnych účinkov prepúšťania. Kľúčové úlohy pred a po prepúšťaní zamestnancov. Outplacement a jeho fázy. Poradenstvo, reorganizácia, reštrukturalizácia. Znižovanie pracovnej neistoty a posilnenie dôvery vo firmu.