Riadenie kreditného rizika v rámci Basel II - Klimiková, Mária
Definícia úverového rizika. Snaha bánk a finančných inštitúcií merať úverové riziko čo najpresnejšie a riadiť ho čo najlepšie. Vytváranie a zdokonaľovanie úverových modelov. Riadenie úverového rizika. Koordinácia v oblasti riadenia bankového rizika. Dohoda Basel II a jej tri piliere. Implementácia Basel II a prispôsobenie sa požiadavkám.