Argumentácia medzi nadriadeným a podriadeným - Medlíková, Olga
Empatie kolegov a argumentácia. Pravidlá dodržiavania úspešnej argumentácie na pracovisku. Dôležité paradigmy a ich používanie pri rokovaní. Zručnosť a zdatnosť argumentácie. Znalosť problému pri argumentovaní. Príklady z praxe.