Prepravná náročnosť HDP na Slovensku - Olexa, Michal
Analýza vývoja ukazovateľov o vývoji v doprave vo vzťahu k HDP. Preprava tovaru nákladnou dopravou. Výkony nákladnej dopravy. Tržby za vlastné výkony a tovar v doprave. Podiel odvetvia dopravy na tvorbe HDP.