Výber z judikatúry ESD - diskriminácia z dôvodu veku - Zukalová, Dagmar
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Smernica Rady 2000/78/ES. Sociálna politika a zamestnanosť. Trh práce a veková hranica. Pracovné a kolektívne zmluvy. Vnútroštátne predpisy. Vekové obmedzenia v určitých povolaniach. Európske právo a ochrana starších zamestnancov. Konkrétne rozsudky ESD.