Robotizácia nezastupiteľné miesto pri znižovaní nákladov na výrobu - Hranka, Šimon
Znižovanie nákladov a robotizácia v priemysle vyspelých krajín. Implementácia robota. Provnávanie nákladovosti CNC stroja a ľudskej obsluhy. Robot a človek. Návratnosť investícií. Konkurencieschopnosť a komplexné služby.