Štatistické modely pre odhad indikátorov príjmovej nerovnosti - Stehlíková, Beáta
Rozdelenia modelujúce pravdepodobnostné rozdelenia príjmov: lognormálne rozdelenie, beta, gama, Weibullovo, log-logistické. Overenie vhodnosti teoretických modelov pre odhad indikátorov príjmovej situácie obyvateľstva. Histogramy.