Friedmanova záporná daň a zamestnanecký bonus - Peter, Radoslav
Dnešný peňažný vzťah občana a štátu tvorený zložitým systémom daní, odvodov a sociálnych dávok. Záporná daň z príjmu - Friedmanova Negative income tax. Zamestnanecký bonus.