Rozhodovacie procesy v cvičnej firme - Velichová, Ľudmila
Cvičná firma ako simulácia podniku vo vzdelávacom procese vytvára jedinečný cvičný priestor, v ktorom si môžu študenti precvičiť základné rozhodovacie procesy, ktoré môžu nastať v podniku. Cvičná firma ako cvičný podnikateľský subjekt nemôže vynechať rozhodnutia, ktoré sa viažu na jej založenie a vznik. V prípade, že sa cvičnej firme na cvičnom trhu nedarí, je jednou z možností riešiť stagnáciu, prípadne prijať rozhodnutie o jej likvidácii, ktoré vyústi do procesu zrušenia a zániku.