Stredná a východná Európa: ťažkosti, ale nie katastrofa proces dobiehania priemyselných krajín v našom regióne stále pokračuje
Pohľad na súčasnú ekonomickú situáciu odborníčkou z Viedne, Angelikou Millendorferovou, zo spoločnosti Raiffeisen Capital Management. Orientácia na východnú Európu. Zníženie ratingov. Prostriedky MMF. Krajiny zviazané s eurom. Fundamentálne ekonomické ukazovatele. Národné hospodárstva USA a eurozóny. Budúcnosť východoeurópskych akcií a dlhopisov.