Modulovo orientovaná architektúra e-Learningu výrazný posun v systéme elektronickej podpory výučby (nielen) v akademickom prostredí - Papula, Ján
Priebeh a hlavné prínosy konkrétneho projektu zameraného na vývoj a pilotné implementovanie e-Learningového systému v podmienkach slovenského vysokoškolského vzdelávania.