Globální podnikatelé - Isenberg, Daniel J.
Nový typ podnikateľov, ktorí myslia a konajú globálne hneď od prvého dňa podnikania. Praktický príklad globálnej firmy. Dva hlavné dôvody globálneho podnikania. Výzvy pre globálnych podnikateľov. Kompetencie globálnych podnikateľov.