Síla a moc kolektivní inteligence - Bonabeau, Eric
Využívanie internetu a čerpanie z kolektívnej "múdrosti". Posun v prístupe, akým firmy rozhodujú - začínajúca sa éra nazvaná Decision 2.0. Hľadanie riešení a vyhodnocovanie rôznych alternatív. Tri aspekty kolektívnej inteligencie. Nástroje kolektívnej inteligencie - Wiki, Web 2.0., Crowdsourcing, Digg, Groupthink. Hlavné kritériá pre aplikáciu koletívnej inteligencie. Mechanizmy kolektívneho rozhodovania.