Zjednotené Nemecko a problém pravicového extrémizmu - Mikulčíková, Adriana
Problematika pravicového extrémizmu v Nemecku. Pravicový extrémizmus do polovice 90-tych rokov. Vzostup neonacizmu. Extrémna pravica od druhej polovice 90-tych rokov. Extrémne pravicové strany. Republikáni. Násilie a skinheadi.