Ako sa má slovenské kúpeľníctvo ? silný segment cestovného ruchu postupne vyťahuje staré i nové tromfy - Martiš, Jozef
Zdravotnícky turizmus a kúpeľný cestovný ruch. Investičné aktivity. Zmena marketingového myslenia. Komplexnosť zdravotníckej starostlivosti. Klienti. Trh slovenských kúpeľov. Ochrana prírodných liečivých zdrojov. Podpora štátu pri propagácií kúpeľov u nás a v zahraničí.