Business travel 09 - Plachý, Vladimír
Dopad finančnej krízy na cestovný ruch. Bilancia leteckých spoločností. Pokles cien paliva - pozitívny dopad. Predaj leteniek v cestovných kanceláriách, ktoré sa venujú firemnému cestovnému ruchu. Využívanie "virtuálnej platobnej karty" BTA (Business travel acoount) určenej na nákup leteniek. Účet služobných ciest.