Dosiahnite svoje marketingové ciele aj s obmedzenými prostriedkami sa dá postupovať inteligentne a uvažovať strategicky - Škutková, Jana
Vyhľadávanie nových obchodných príležitostí. Komunikácia vo firme. Marketingová stratégia a definovanie cieľa. Analýza trhu. Podstatné informácie o konkurencii. Oslovenie zákazníka. Budovanie identity firmy, positioning. Nové možnosti, líder na trhu.