Účtovné zobrazenie zriaďovacích nákladov - Mateášová, Martina, 1979-
Z novely zákona o účtovníctve a postupov účtovania vyplýva, že zriaďovacie náklady sa v SR nepovažujú za dlhodobý nehmotný majetok. Pri svojom vzniku, ich bude účtovná jednotka priamo účtovať do nákladov na príslušné nákladové účty.