Účtovné zobrazenie vzniku európskeho družstva v Slovenskej republike - Máziková, Katarína
Európske družstvo predstavuje najmladšiu nadnárodnú formu uskutočňovania podnikateľskej činnosti. Príspevok sa zaoberá vznikom európskeho družstva splynutím z pohľadu účtovníctva.