Optimalizácia informácii - Červenka, Peter, 1976-
Optimalizácia webových stránok pre internetové vyhľadávače – SEO (Search Engine). Vymedzenie pojmov SEO Report, Copywriting, Linkbuilding. Vytvorenie description a keywords META tagov. Návrh a implementácia URL schémy a TITLE tagu. Marketing na vyhľadávačoch - Search Engine Marketing (SEM).