Má hospodársky rast budúcnosť? - Spence, Michael
Normalizácia globálnych pomerov dá dôraz na stabilitu a predchádzanie rizikám. Nové pohľady na finančnú reguláciu. Presun globálnych ťažísk. Zodpovednosť za dohľad nad globálnou ekonomikou prechádza zo skupiny G-8 na skupinu G20. Význam medzinárodnej spolupráce na riešení dôsledkov krízy.