Virtuálna elektronická komunikácia - Červenka, Peter, 1976-
Rozvoj písomnej komunikácie vo forme diskusných skupín a elektronických konferencií. Kvalitná výmena informácií vo vedeckovýskumnej a podnikateľskej oblasti. Virtuálne komunity. Využitie elektronických diskusií v podnikaní.