Úprava súm životného minima od 1. júla 2009 a jeho vplyv na sociálne dávky - Macková, Zuzana
Inštitút životného minima. Posudzovanie životného minima na Slovensku podľa zákona č. 601/2003 Z.z. o životnom minime v znení neskorších predpisov a v zmysle opatrenia MPSVa R SR č. 252/02009 Z.z.