Výnosy a ich zobrazenie v účtovníctve rozpočtových organizácií - Kovalčíková, Antónia
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Ekonomický obsah skupín ÚT6 - Výnosy. Poznámky k účtovaniu výnosov rozpočtových organizácií v predchádzajúcich obdobiach. Účtovná závierka ako zdroj informácií o výnosoch.