Energetická účinnosť a diaľkový manažment budov - Rader, Michael
Rastúce ceny energie, legislatívne predpisy spôsobujú, že sa energetická účinnosť čoraz viac dostáva do povedomia investorov, projektantov, majiteľov a užívateľov budov. Faktory energetickej účinnosti budov. Aj šetrenie, aj komfort. Manažment budovy a diaľkový prístup. Optimalizáciou s Building management systémami možno dosiahnuť zníženie spotreby energie o desiatky percent.